středa 28. března 2012

The Big Pink - Give It Up , song , který teď nemůžu dostat z hlavy



Musím uznat že Big Pink s novým albem neuvěřitelně vyrostli. Teda né fyzicky, i když někteří členové by to potřebovali, že Robbie ? :D.
 Ale hrozně se zlepšili a "zinteligentněli". Jejich předchozímu albu jsem nevěnovala žádnou pozornost, singl Dominos, který válcoval hitparády je sice docela dobrý, ale na mě už nějak moc teenage a komerční. Ovšem, co se jim povedlo na druhém albu Future This naprosto předčilo mé očekávání. Vlastně jsem vůbec žádná očekávání neměla.
Je tam plno skvělých songů, které se náramně hodí do nějakého lehce alternativního rádia, třeba jako pražské Expres radio. Jsou chytlavé, hrozně současné, malinko teenage, taneční ale zároveň někdy zamyšlené, trochu alternativní, ale né zas moc a hlavně hrozně jedou!

Už první singl Hit The Ground neboli Superman, mě zaujal. Druhý Stay Gold taky není vůbec špatný. Ale o třetím bych se tu chtěla rozpovídat nejvíc.
Give It Up je podle mne jedna z nejlepších písní roku 2012 ! Už teď u mě mají jistou nominaci na Jamzone Awards 2012 !
Je hrozně chytlavý, ná dokonalou sloku, refrén i break. Navazuje na osmdesátky a zároveň si z nich dělá srandu.

"Give it up, give it up for me
You make your move
get up and run
Give it up, it doesn't have to be
So hard"
... tohle si teď zpívám snad každý den a nemůžu se toho zBavit.


A klip je taky dokonalý. Dělá si srandu z hipsterů, osmdesátek, starých klipů . Použili tam snad všechny filtry a efekty, co našli v tom video editérském programu :D. Prsotě bomba! Ještě jak se tam oba tváří, a Robbie (zpěvák)  ty pohyby :D! Nejvíc!


No asi to vypadá, že si na tuhle skupinu budu muset víc posvítit. Doufám, že přijedou i někdy k nám.
Big Pink nejsou jen tak obyčejná skupina. Jejich image se zakládá na zdánlivém milostném vztahu dvou hlavních protagonistů kapely: zpěváka Robbie Furzeho a dýdžeje Mila Cordella. Ale není to pravda, našla jsem, že Robbie má přítelkyni! Ha! No nic, ale je to určitě zajímavá image a vsadím se, že jim to někteří lidi i věří. Například můžete najít fotky, kde si tihle dva kluci dávají pusu :D.
 I samotný název Big Pink tomu napovídá. Myslím, že to sousloví pochází z gay komunity.












GIVE IT UP: ENJOY ;-)








I don't wanna hit the ground
Oh Superman
Oh Supermanoh oh! 
NEJVÍC! 








STAY GOLD







OPRAVDU DOPORUČUJU PODÍVAT SE, JAK HRÁLI SVÉ NEJVĚTŠÍ HITY NA NEDÁVNÉ 4AD SESSION. ÚŽASNÉ PROMÍTACÍ EFEKTY NA KOUŘ INCLUDED !!!

Žádné komentáře:

Okomentovat