pátek 28. září 2012

HOW I MET THE KILLS

-->
Kills měli ve středu podepisování nové knihy s fotokama Kennetha Capella, který je fotil na jejich tour. Konalo se to v centru Londýna v obchodě Mark Jakobs.
Přišla jsem tam v pět, kdy to mělo začínat a už z dálky jsem viděla, že z obchodu vede dlouhá fronta mladých, dobře oblečených lidí – fanoušků Kills.
Stoupla jsem si tam a nemohla uvěřit tomu, co dělám. Kolem chodili lidi, dívali se na nás a ptali se, co se tu dneska koná.
Když jsem se posunula dovnitř obchodu, mohla jsem si hned vzít jednu knížku na podpis, ale později jsem ji musela u kasy zaplatit. Stála 30 liber, což ještě jde. Fotky jsou moc pěkný a já jako fotograf mám tak dvojité potěšení – super fotky super kapely.
Jo ještě tam nabízeli šampaňské. Při čekání jsem si prohlížela okolní zboží a musím říct, že bych si vybrala snad všechno. Asi se stanu fanoušekem Marka Jakobse. Hrála tu taky ta nejlepší hudba jako Joy Divison, MIA, Kills samozřejmě   a tak. Asi po hodině a půl čekání jsem se konečně posunula dolů, kde se prodávají knížky. U stolu tam seděli Alison, Jamie a ještě nějaký chlápek, myslela jsem , že patří taky do kapely, až pak, když jsem se doma vala na ty podpisy, mi došlo, že to byl ten fotograf. :D
No . Takže pak jsem najednou přišla na řadu já. Přišla jsem s otevřenou knížkou nejdřív k Alison a řekla „Hello Alison“. Ona se začala podepisovat a říkat „Hi, How are you?“ já jsem řekla myslím „Good, thanks. I am from Prague, Czech Republic.“
Jamie řekl “ Czech Republic! „ :D  a podepsal se taky. Nevím proč mě v tu chvíli třeba nenapadlo ještě dodat, jestli k nám někdy přijedou. Pak se podepsal i fotograf a já řekla. „Can I take photo with you?“ (řekla jsem tuhle větu podruhé v životě a hned jen po čtyřech měsících! :D) Oni řekli myslím: „Yeah“ moc si nepamatuju, jak jsem byla nervozni :D. iPhone jsem dala té paní, co měla na starosti focení, stoupla jsem si za Jamieho a Alison a paní pořídila dvě fotky. Škoda jen, že jsme se nemohli vyfotit normálně ve stoje a obejmout se :D. No ale takhle se fotili všichni.
Jamie se pak na mě otočil a řekl „Thank you, bye. A já řekla to samé a bylo po všem. Zážitek na celý život! Jamie měl nějaké nové tetování na ruce a byl hrozně opálený, vypadal jak cikánský kočovník. :D














 

3 komentáře:

  1. Marc JaCobs! mě to úplně irituje to K tam...:D

    jinak super zážitek! tu knížku bych chtěla, the Kills zbožňuju, asi si ji budu muset někde objednat :)

    OdpovědětVymazat
  2. ZÁVIDÍM NESKUTEČNĚ !!!!
    Já chci taky...aspoň na ten koncert ať už dorazí (na to bych se jich taky zaptala:) )

    OdpovědětVymazat
  3. fuck yeah cikánský kočovník! a ty fotky z knížky vypadají dobře!

    OdpovědětVymazat